Cum ai inceput ?

De mic am fost pasionat de fotografie. Am inceput sa fotografiez cam orice vedeam in jurul meu frumos: natura, insecte, animale apoi oameni.
Curajul de a face primul pas in domeniul fotografiei se datoreaza in primul rand sotiei mele, Damaris.
Imi amintesc si acum prin anul 2013 cand imi doream foarte mult sa fotografiez evenimente dar nu eram cunoscut. 
Intr-una din zile am primit un telefon de la un fotograf local intrebandu-ma daca vreau sa-l ajut la un eveniment. Cand am auzit ca are nevoie doar sa-i car geanta si bliturile, i-am inchis telefonul:)). urmand mai apoi(incurajat de sotie) sa-l sun sa-i spun ca accept.Privind in urma realizez ca mi-a fost de foarte mare ajutor fiind prima oara asistent si invatand foarte multe lucruri importante, de la traditii, momente importante pana la tehnici de fotografie.
 

Iti mai aduci aminte prima nunta?

Da, in 2014 am avut primul eveniment ca fotograf principal. Stangaci si emotionat dar totodata fericit ca puteam face ceva deosebit pentru sufletul meu.

Urmand mai apoi sa iau fotografia de eveniment in serios, mergand la workshop-uri de fotografie, invatand,citind, luptand cu prejudecatile, cu temerile…

Ce îți place cel mai mult la ceea ce faci?

 Ceea ce imi place cel mai mult este faptul ca am ocazia sa intalnesc oameni deosebiti cu povesti unice,sa fiu inconjurat si inspirat de iubire, iar toate astea ma fac un om mai bun. Am inteles de-alungul anilor ca indiferent de nationalitate sau varsta, toti avem ceva in comun: IUBIREA!

Ce crezi tu că faci diferit fata de ceilalti fotografi?

Nu ma consider un fotograf stralucit, insa stiu ca ceea ce face diferenta este munca, perseverenta, atitudinea, respectul si comunicarea.

Ce ar trebui sa urmareasca oamenii cand cauta un fotograf pentru evenimentul lor? 

Cred ca cel mai important este aspectul uman apoi imediat cel profesional. Este important sa poti comunica usor cu fotograful tau, sa poti gasi in el un prieten. Daca fotograful tau vorbeste cu pasiune despre fotografie el nu va vedea fotografia neaparat ca un job. Faptul ca face cu pasiune ceea ce face, ii va permite sa faca tot ce ii sta in putinta sa obtina cele mai bune imagini…