Tavi Colu Photography este o echipă tanară de profesionisti din Constanta.
Echipa a luat nastere din dragoste pentru fotografie si film. In anul 2014 s-au „aliat” patru oameni talentati, priceputi si dornici să ofere excelentă celor care le incredintează cea mai grea misiune:
imortalizarea celor mai importante evenimente din viata lor.
Fie că este vorba despre nuntă, botez, logodnă sau sedintă foto, echipa de fotografi profesionisti si videografi din Constanta va avea grija să surprindă cele mai importante momente, intr-o lumină favorabilă.

„Muncim cu drag si ne place ceea ce facem, iar asta se vede in produsul final livrat clientilor. Suntem seriosi si ne respectăm promisiunile făcute,iar proiectele in care ne implicăm sunt intotdeauna finalizate cu succes!”

Tavi Colu

Echipa noastra

Tavi Colu

Tavi Colu

Fotograf Profesionist

Pasionat de arta fotografiei inca din copilarie, Tavi Colu a debutat ca asistent fotograf la o companie, apoi a devenit fotograf profesionist pentru evenimente.

Eduard Colu

Eduard Colu

Cameraman Profesionist

Eduard este un tanar pasionat si dornic sa se perfectioneze continuu. Ancorat intotdeauna in atmosfera evenimentului, Eduard surprinde emotia si pulsul intamplarilor cu ajutorul camerei video.

Damaris Colu

Damaris Colu

Editor/Asistent

Damaris este o fire sociabila, ambitioasa si meticuloasa. Cu multa inspiratie, ea pune cap la cap fotografiile si filmele, pentru a le armoniza si a crea un produs finit excelent.

Adrian Colu (Dady)

Adrian Colu (Dady)

Cameraman Profesionist

Pasionat si plin de energie, Adrian Colu s-a alaturat echipei din dorinta de a evolua profesional. El este un atent observator, fiind mereu gata sa surprinda momentele cele mai importante intr-un stil unic.