Organizarea unei nunti incepe cu alegerea locatiei, sala de nunta! Iar restaurantul, salonul sau sala dedicata celui mai frumos eveniment este locul de la care incepe proiectia tuturor celorlalte actiuni de organizare a nuntii: meniu, decor, muzica si altele. Asa cum este important ca rochia de mireasa sau verighetele sa se potriveasca cu stilul si personalitatea mirilor, la fel de recomandat este ca si locatia nuntii sa se plieze pe stilul dorit de eveniment, pe numarul de invitati, pe serviciile oferite, si, in definitiv, pe gustul si personalitatea celor doi indragostiti.

Un aspect foarte important in alegerea locatiei de desfasurare a nuntii este numarul de persoane invitate la eveniment. Informeaza-te asupra numarului maxim sau minim de persoane care pot fi gazduite in locatiile alese de tine si opteaza pentru cea mai buna varianta. Tine cont ca trebuie sa existe suficient loc pentru ringul de dans, sala trebuie sa arate si sa fie aerisita, dar daca alegi o sala prea mare aceasta risca sa para goala. Asadar, alege cu grija!

O sala eleganta, este Provencecu elemente  moderne cu un design elegant dar care permite un decor in conformitate cu dorintele mirilor.

 

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *