Acest obicei existent de zeci de ani la noi dar cu origini occidentale, a ajuns sa fie atat de practicat incat unele mirese cred ca daca refuza, vor avea ghinion. Exista si persoane care se mandresc ca au renuntat la aceasta traditie, numita furatul miresei. Acestea nu au plecat de la nunta lor si bine au facut!

Furatul miresei, pe cat este de amuzant, pe atat este de penibil. Ea nu trebuie sa plece de la propria petrecere, nici de buna voie, dar nici cu forta cum am vazut in unele situatii.

Aud tot timpul la nunti intrebari de genul: la ce ora se fura mireasaCe sa ceri cand furi mireasa? Ce pedepse se fac la furatul miresei?

Totusi, unii reusesc sa o fure singuri sau cu mascati si ajung cu ea in cele mai jalnice locuri (ex: cluburi, parcuri, curtea scolii, McDonald’s etc).

Ma bucura faptul ca nu sunt mall-urile deschise pe timp de noapte, ca as fi vazut miresele furate la shopping. Unde mai pui, ca unii vinovati de lipsa miresei de la nunta, au consumat si ceva alcool inainte si se urca la volan crezand ca daca au mireasa cu ei, le poarta noroc si nu patesc nimic.

In tot acest timp, echipa foto & video se intreaba cine s-a ocupat de furatul miresei si de ce nu i-a anuntat si pe ei nimeni.

Altii vin cu idei „originale”, iar furatul miresei se face cu talibani sau cu mascati.

La restaurant nu se mai intampla nimic. Canta unii pe fundal, DJ-ul incearca sa anime atmosfera, dar e in zadar.

Recompensa pentru furatul miresei

Pe vremuri, furatul miresei era altfel. Recompensele erau banesti, sticle cu alcool sau diferite bunuri materiale. Astazi, banii au disparut, alcoolul este open bar, iar in loc de bunuri materiale, au aparut declaratiile de dragoste cu cele mai jenante cuvinte, karaoke, shaorma, nuci, eugenii si pufuleti…

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *