Azi povestim putin despre un capitol care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca marele eveniment va avea loc in scurt timp, si anume, programul nuntii .Daca ati reusit sa organizati intreaga nunta, ati scapat de stres si acum doar asteptati aceasta zi, tinem sa va felicitam deoarece stim ca nu e usor. Ce urmeaza? Cu siguranta nu ar trebui sa va scape nici programul nuntii pentru a fi siguri ca veti avea nunta pe care o doriti.

Ce trebuie sa faceti?

Trebuie sa puneti mana pe un pix si o agenda si sa incepeti desfasuratorul nuntii. Trebuie sa stiti toate detaliile, de la cele mai mici pana la cele mai mari si nu trebuie sa va scape nimic. Avand in vedere cat e de serioasa treaba, nu trebuie sa lasati acest aspect printre ultimele deoarece o sa va ocupe ceva timp. Trece-ti in agenda in prima faza tot ce o sa se intample in ziua nuntii iar mai apoi, dupa ce lucrurile sunt clare puteti sa incepeti sa fixati si orele. Credeti-ne ca o sa fie mult mai usor in acest mod deoarece lucrurile vor decurge armonios, asta in cazul in care programul va fi respectat.

Secretul unei desfasurari perfecte consta intr-un program clar!

Majoritatea dintre noi nu am mai planificat o nunta si totusi pentru a fi siguri ca vom avea parte de ceea ce ne dorim, trebuie sa facem o multime de lucruri. O nunta este o ocazie importanta, cu o multime de etape prin care voi veti trece, iar aici ne referim atat la planificare, cat si la ziua nuntii. Daca ne veti asculta sfatul si veti realiza programul nuntii, cu siguranta totul se va desfasura intr-o perfecta armonie, asta in cazul in care toata lumea va respecta programul. Nu putem sa va spunem cu exactitate ora la care ar trebui sa incepeti deoarece fiecare nunta este unica in felul ei, astfel niciodata nu este la fel. Totusi, va putem spune cu ce ar trebui sa incepeti si care ar fi etapele principale pe care este bine sa le includeti in programul din ziua nuntii.

(PROGRAM CLASIC)

  • Aranjat mireasa- Primul moment din cea mai importanta zi care incepe in general foarte devreme, in jurul orei 8:00
  • Aranjat mire- Cel mai bine ar fi ca aceasta etapa sa se realizeze concomitent cu aranajatul miresei
  • Mirele pleaca dupa nasi- In timp ce mireasa se mai aranjeaza alaturi de domnisoarele de onoare, mirele va pleca dupa nasi
  • Se pleaca dupa mireasa- Mirele, alaturi de nasi, va pleca dupa mireasa si va avea loc un ritual care se pastreaza de multi ani, in functie de regiune
  • Cununia civila- Daca ati ales sa faceti cununia civila in ziua nuntii, atunci acesta ar fi urmatorul pas din programul vostru.
  • Cununia religioasa- Urmatoarea etapa din ziua nuntii va fi cununia religioasa, in care va veti lega spiritual. Aici veti fi intampinati de cei apropiati care isi doresc sa fie alaturi de voi intr-o zi atat de speciala.
  • Sedinta foto- Intre cununia civila si cununia religioasa are loc sedinta foto, astfel este esential sa aveti un program clar stabilit pentru a fi siguri ca veti avea timp suficient pentru poze si video. Noi spunem ca aceasta parte este foarte importanta deoarece acestea vor reprezenta amintirile voastre peste ani.
  • Intrarea in sala
  • Dansul mirilor
  • Momente speciale- Daca aveti de gand sa organizati ceva momente care implica dansatori profesionisti, formatie este bine sa le includeti in program

Speram ca ati avut o lectura placuta si ca am reusit sa va oferim putin ajutor in aceasta zona. Stim ca nu e usor sa organizati totul, insa prin intermediul acestui articol am dorit sa va oferim putin sprijin. Stati pe aproape deoarece vom reveni cu noi sfaturi.

 

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *