In ziua de astazi tot mai multe mirese doresc fotografii artistice din prima parte a zilei, aici sunt foarte multe detalii ce merita fotografiate intr-un cadru aerisit in care sa fie puse in valoare.

Doriti acele fotografii artistice intr-un decor simplu si rafinat, intr-un spatiu plin de stil? Daca propriul camin nu va permite un spatiu generos si un design pe masura este ideal sa optati pentru o camera de hotel.

De ce sa te pregatesti la hotel in ziua nuntii?

1. Pregatirie din camera de hotel ofera o lumina naturala data de ferestrele mari, lumina naturala, care in fotografia de nunta joaca un rol esential. Atat pentru make-up cat si pentru imbracatul mirilor cadrele dintr-o camera de hotel sunt speciale

2. Camera de hotel este decorata elegant, ofera spatialitate si eleganta ce va va evidenta in fotografii si in filmare

3. Liniste si timp pentru voi, in camera de hotel va vor ajuta domisoarele si cavalerii de onoare dupa caz, noi vom crea acele momente unice, iar pentru familie si restul prietenilor aparitia voastra va fi una cu adevarat speciala la momentul potrivit

4. Costul pentru o camera de hotel este mic in comparatie cu beneficiile obtinute.

Fiecare nunta este unica si speciala, voi sunteti unici si pentru ca totul sa iasa cum va doriti, in marea zi, este foarte important sa spuneti clar ce va doriti doriti si mai ales cum doriti sa ajungeti la ceea ce este pentru voi NUNTA IDEALA.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *