Poate ai trecut si tu prin momentul acela dinaintea nuntii, cand cautai frenetic un fotograf pentru ca ti-ai dorit… fotografii profesionale. Si ai cautat indelung omul protrivit, vizualizand zeci de portofolii si de stiluri fotografice.

Apoi l-ai gasit si i-ai incredintat lui sarcina cea mai importanta: sa pastreze din momentul tau cele mai intime clipe, cele mai frumoase imagini care sa-ti ramana mostenire ani si ani…

fotografii profesioniste fotograf profesionist constanta
fotografii profesioniste

Totusi, de ce fotografii profesionionale?

E simplu: pentru ca ochiul fotografului profesionist este format sa surprinda detalii pe care un oarecare nu le-ar observa. Apoi, pentru ca el-fotograful profesionist- vede totul in mod creativ. Asta inseamna ca va gasi mereu modalitati inedite de a te pune in valoare. Si, evident, pentru ca vrei calitate cand vine vorba despre un eveniment important din viata ta.

 

Ce inseamna fotografii profesionionale?

In primul rand, inseamna linsite. Ai pace sufleteasca atunci cand ai incredere ca cineva se va ocupa de acest detaliu important in cel mai bun mod cu putinta.

Apoi, inseamna imagini surprinzatoare. De la postur pana la decor si incadrare, totul poarta amprenta unui bun fotograf.

Si nu in ultimul rand, inseamna calitate. Poti fi sigur ca atat imaginile, cat si printul (albumul foto, daca il solicitati) vor fi impecabile.

Fotografii profesioniste inseamna amintiri de suflet: pentru ca un fotograf bun stie sa surprinda tot ce are valoare pentru tine. De la semnarea certificatului de casatorie, la oferirea verighetelor si pana la cele mai intime imbratisari, toate vor fi imortalizate ca sa-ti ramana amintire.

 

Care este valoarea unei fotografii profesionionale?

Inestimabila.

Mai intai, pentru ca pastreaza, pentru tine, momentele unice la care tii cu adevarat.

Apoi, pentru ca ea reprezinta rodul muncii de formare a fotografului ca profesionist, imaginatia lui, maiestria lui, sufletul lui.

Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai dupa 5, 10, 20 de ani privind fotografiile de la nunta sau de la botezul copilului.

 

*Articol realizat de Podium Advertising in exclusivitate pentru Tavi Colu Photography.

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *